MIEJSCE SZKOLENIA: Park Naukowo-Technologiczny w Ełku ul. Podmiejska 5
TERMIN: 6-7.04.2017r.
ORIENTACYJNY KOSZT SZKOLENIA: 500 – 700 zł netto (w zależności od liczy uczestników)
SZKOLENIE PROWADZI: Specjalista – praktyk z zakresu diagnostyki mikrobiologicznej żywności, pasz, próbek środowiskowych. Doświadczenie w analityce 25 lat. Praca w inspekcji weterynaryjnej – w laboratorium. Kierownik techniczny i kierownik ds. jakości. Doświadczenie audytorskie.
OSOBA SZKOLĄCA: Tamara Kostrzewa
TEMATYKA SZKOLENIA:
Szkolenie 16h (2-dniowe):
Dzień I: Kontrola procesu przygotowania pożywek, punkty krytyczne:
Dzień II: Kontrola pożywek:
W ramach oferty uczestnik otrzymuje:
– zapewnienie materiałów szkoleniowych,
– indywidualne świadectwo uczestnictwa w szkoleniu
– merytoryczną opiekę trenera przez 14 dni od terminu szkolenia
Osoby do kontaktu w sprawie oferty:
Specjalista ds. funkcjonowania laboratoriów:
Aleksandra Jurewicz
a.jurewicz@technopark.elk.pl
tel. kom. 532131087
Edyta Nagórka- Cituk
e.nagorka@technopark.elk.pl
tel. kom. 660452277
Park Naukowo- Technologiczny w Ełku
Laboratorium Mikrobiologiczne
Badania Żywności i Środowiska Produkcyjnego
ul. Podmiejska 5
19-300 Ełk
tel. +48 87 732 63 33
Karta zgłoszenia – Zapewnienie i kontrola pożywek mikrobiologicznych